Избрани Новини

Откриха лятната подготовка на ОФК "Беласица” - Петрич

Отборът ще изиграе пет контроли

С молебен за здраве беше открита лятната подготовка на ОФК „Беласица” - Петрич. Първата тренировка момчетата на старши треньора Ангел Славков направиха в присъствието на кмета на община Петрич Димитър Бръчков и председателя на ОбС Георги Динев.
Кметът Димитър Бръчков благодари на целия УС на ОФК „Беласица” за положените усилия, благодарение на които е намерен верният път за развитие на футбола в общината. „Бъдете горди от фланелките, които носите. Те имат славно минало, а настоящето и бъдещето са във ваши ръце. Имате пълната ни подкрепа като местна власт”, се обърна към футболистите и ръководството кметът Димитър Бръчков. „Благодаря на кмета и общината, че бяха точни в действията си и поетите ангажименти. Нито един път не ни заблудиха. Заради това смея да кажа, че ОФК „Беласица” Петрич е аматьорски отбор, но отношението на общината е напълно професионално”, посочи старши треньорът на петричани Ангел Славков. Целта по думите му на този етап е да се изгради стабилен отбор, ще се играе мач за мач и за добри резултати на срещите от подготовката. „Нека развием това, което изградихме и да бъдем в по-горна дивизия”, беше и пожеланието на Георги Петров от името на ръководството на клуба. Отборът на „Беласица” Петрич ще изиграе пет контроли по време на лятната си подготовка, както следва: срещу мексиканския „Фут Бико” на 23 юли, „Пирин” Гоце Делчев на 27 юли, „Рилски спортист” Самоков на 30 юли, „Септември” Симитли на 3 август и срещу „Марек 1915” Дупница на 6.08.

Първата тренировка на ОФК „Беласица” Петрич се проведе на стадиона в село Кърналово. Припомняме, че по предложение на кмета Димитър Бръчков и решение на съветниците ОФК „Беласица” Петрич от сдружение с нестопанска цел става еднолично дружество с ограничена отговорност. За управител на клуба беше решено да се назначи Георги Петров – Макето.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)