Избрани Новини

За избити зъби на млада жена - година условно

22-годишният Любослав Петров от Сапарева баня я пребил

Мъж от Сапарева баня, избил при побой всички зъби на млада жена, получи 1 година условно с три години изпитателен срок. 22-годишният Любослав Петров от курортното градче ще трябва да плати и сумата от 3000 лв. плюс лихвите, както и 800 лв. за адвокат на пострадалата Камелия Васева, постанови състав на Окръжен съд - Кюстендил с председател съдия Мирослав Начев, пише Struma.bg.

Съдът призна Петров за виновен по обвинение за побой, извършен на 21.07.2013 г. около 3.00 ч. призори.

Според прокурор Ангел Байрактарски, който е наблюдаващ по случая, тогава потърпевшата Камелия се обадила на свой познат таксиметров шофьор от курортното градче, за да я закара до близката газстанция, откъдето да си купи цигари. Двамата отишли до газстанция „Тимит 5” в покрайнините на града, където таксиметровият шофьор спрял до автомивката, залепена за гърба на газстанцията и останал в автомобила, а Камелия влязла вътре. Там на една от масичките седял Любослав заедно с двама свои приятели. При влизането й те се загледали в нея, при което Камелия ги попитала познали ли са си нещо. В отговор Петров я напсувал, а тя му отговорила, че и на двамата майките им са в гробищата. След размяната на „любезности” Васева отишла до касата да си купи цигари, но тъй като не успяла да ползва пос-терминала, си тръгнала без цигари.

Камелия вече била излязла навън, когато Любослав изскочил след нея. Жената чула стъпки и се обърнала. В този момент Петров й нанесъл няколко удара в областта на лицето, при което Камелия паднала на земята, а той продължил да я рита по главата и тялото.

След Петров от газстанцията излязъл и братовчед му, който като видял какво става, го издърпал назад. От мястото си в колата таксиметровият шофьор също видял побоя. Излязъл от колата си и видял, че Васева е неадекватна и не може да говори. Успял да я качи в автомобила и потеглил към Спешния център.

Според лекарите, прегледали я тогава, в резултат на нанесените удари по главата и тялото младата жена била изпаднала в безсъзнание. Когато се свестила, се оплакала, че всичките й предни зъби се клатят от ударите.

На следващия ден пострадалата Камелия отишла на преглед при стоматолог, който установил един липсващ и няколко разклатени зъба. Докторът, след като й направил рентгенови снимки, предложил на пострадалата лечение - да изчака да спаднат отоците по главата й, след което да извади всички зъби и да й направи протези. Няколко дни след това на Васева й изпаднали разклатените вследствие на побоя зъби. Последвало разследване, след което започнали дела срещу Петров.

Разследващите така и не могли да установят причината за побоя, както и какво е вбесило Петров, че да пребие случайно влязлата в газстанцията млада жена.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов