Избрани Новини

Хиляди рокери се забавляват в Рила и Пирин

И тази година днес ще се проведе обиколка на град Разлог

Хиляди любители на моторите и рок музиката от страната и чужбина атакуваха местността Предел от 22 до 24 юли за поредния си фестивал. Ревът на машините и песните огласят планините Рила и Пирин. Шоуто на рокерите стартира по традиция с водосвет в петък вечерта. Много игри забавляват присъстващите през цялото време, а огромни количества бира утоляват жаждата им. Има дартс от мотор, сапунена борба, бутане на бирен кег с мотоциклет, мятане на бирен кег, надпиване с бира и айран, дърпане на въже. Няма да мине без състезание за най-много и най-атрактивни татуировки, за най-шумен мотоциклет, за най-добра самоделка.

По традиция и тази година ще се проведе обиколка на град Разлог днес, събота. Непосредствено след обиколката ще има и състезание за атрактивно каране и драг.

Първата вечер на сцената забиваха групите „Future Boogie", „Black rose" и „Т 34". Тази вечер е ред на известната музикална банда „Rock Heart" – трибют банда на „MOTORHEAD", „METALLICA" и „ACDC", на „VULGAR BULGAR" – трибют банда на „PANTERA" и на „Обратен ефект".

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов