Избрани Новини

Футболни надежди от Симитли играха с "Пирин" (Благоевград)

Всеки изигран мач е голям празник за децата

Най-малките възпитаници на спортен клуб "Малки шампиони" и "Септември" (Симитли) играха контроли срещу "Пирин" (Благоевград), съобщиха от пресцентъра на Община Симитли. Контролите станаха традиция за децата през лятото, като всеки изигран мач е голям празник за тях.

Преди началото на срещите треньорите Георги Стоянов и Спас Стоименов раздадоха и новите екипи на своите играчи, които бяха приятно изненадани.

Първият мач бе изигран от набор 2005-2006. "Пирин" победи с 3:1, а във вторият- при набор 2007-2008 година, благоевградчани победиха отново с 4:2. Резултатът не бе от значение, тъй като децата показаха голямо желание за игра и хъс.

Изключително добро представяне от малките шампиони имаше единственото момиче в школата Катерина-Мария Равначка, която е един от най- добрите играчи на Георги Стоянов и отбора. Междувременно набор 2009 направиха своята редовна тренировка и присъстваха на футболния празник, който се създаде на стадиона в Симитли. Десетки родители и гости от Благоевград, Симитли и селата в общината дойдоха да наблюдават децата и се радваха на постиженията им.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов