Избрани Новини

Юношите на "Германея" се завърнаха от лагер в Етрополе

Играха с "Чавдар" и "Металург"

Юношите на "Германея" Сапарева баня проведоха едноседмичен подготвителен лагер в Етрополе, съобщи zadupnitsa.com. 14-те футболисти от набор 2002-2003 година бяха водени от старши треньора и шеф на ДЮШ на клуба Костадин Джоргов. Отборът изигра в Етрополе три контроли, като победи "Металург" Пк с 1:0 и загуби с 2:5 от същия съперник, и записа отново загуба с 2:5 от "Чавдар" Етрополе.

"Лагерът бе повече от полезен за момчетата. За първи път от много време насам имаме такава възможност за подготовка. Разходите са поети от клуба. Свършихме всички задачи, които си бяхме планували. Момчетата показаха старание и раздаване в тренировките. Вярвам, че на повечето им предстои бъдеще във футбола. Това е и нашата задача в школата, да ги развиваме, като футболисти.“, заяви Костадин Джоргов.

Отборът от тази възрастова група ще се подвизава в „Зона-Югозапад“. Останалите два тима от школата ще играят съответно- юноши старша възраст в „Зона – Югозапад“ и децата от набор 2005-2006 в първенството на Футбол 9 в Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов