Избрани Новини

"Алкохол Джаззз Оркестър” на Бохемския фестивал в Банско!

На 3-ти вечерта започва с всенародни балкански хора и продължава с интернационалните гларуси "Алкохол Джаззз Оркестър”

„Малка луда песен” (и даже голяма), ще чуем на второто издание на Балкански фестивал „Бохеми”, 3-ти и 4-ти септември, когато на сцената ще излязат „Алкохол Джаззз Оркестър”!

Стана ясно, че освен босненският бохем Дино Мерлин, който ще ни зашемети още първата вечер на събитието в Банско и словенският аристократ MAGNIFICO, към шоуто ще се присъединят и сръбските тръбачи на Kristijan Azirovic Orchestra. Новината от днес е, че бохемски ще подкрепят феста и българо-руското чудо „Алкохол Джаззз Оркестър - само от името им настроението ни вече се приповдига.

На 3-ти вечерта започваме с всенародни балкански хора и продължаваме с интернационалните гларуси Алкохол Джаззз Оркестър". Бандата е млада, основана е през недалечната 2014-та, но упорита, защото вече гордо показват първия си албум с цели единадесет парчета и са готови за още. „Вече Си От Нас” е българското название на тавата на момчетата от Бургас. Стилът на тяхната музика е патриотичен-народен-пънк-данс-рок, или балкански twist-and-shout, по тяхната собствена дефиниция. Руслан "Аджо" - китара, Илиян Дянков - акордеон, Денис Кондрашов - бас, с щедри усмивки, талант  и чувство за хумор миксират руско-български звуци, между които гарантирано ще разпознаете нашенския фолклор. Групата е ориентирана към класическа реге и ска стилистика, като към обичайните китара, бас и барабани, момчетата смело включват и акордеон, който привнася така желания балкански отенък в музиката им.

На 4-ти забавлението на Балкански фестивал „Бохеми”ще започне с местни народни изпълнители, а веднага след това браз-образните Kristijan Azirovic Orchestra ще ни „отвеят” като пирински ураган. Но Община Банско и организаторите са се погрижили да си стоим по местата на централния площад, защото освен традиционните гозби, ще имаме шанс да се уредим и с големи награди. И така, сити, но жадни за незабравимо преживяване, да тръпнем в очакване на емблематичния MAGNIFICO. Предстои да бъдат обявени и останалите участници.

Балкански фестивал „Бохеми“ Банско: 3-4 септември, Централен площад „Никола Вапцаров”,  Банско, вход свободен.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов