Избрани Новини

Търсят инструктори за въжения парк край Благоевград

Въжен парк "Коколандия" е място за забавление и спорт

Община Благоевград обяви две свободни позиции за инструктори във въжен парк „Коколандия“, намиращ се в местността „Бачиново“. Работните места са към БД “Спортни бази – въжен парк  „Коколандия”. Необходимо е кандидатите да имат поне завършено средно образование. Не се изискват трудов стаж и професионален опит.

Документите, които трябва да бъдат предоставени, са: автобиография, свидетелство за съдимост, копие на лична карта, копие от диплома за завършено образование, трудова книжка /служебна, осигурителна/ и медицинско свидетелство. Повече информация може да бъде получена в стая 116 на Община Благоевград, както и на телефон 0884 555 942.

Основната дейност на инструкторите в парка е да дават указания за безопасност на всеки един посетител, както и да следят за сигурността  на ползвателите. Процедурата по подбора на кандидата ще се извърши по документи и събеседване. За провеждане на събеседването кандидатите ще бъдат допълнително уведомени.

Паркът „Коколандия“ беше открит през есента на 2014 година. Атракцията е единствена по рода си в региона и представлява ред от въжени препятствия, които стимулират бързина, смелост, сръчност, ловкост и съобразителност.

Въжен парк „Коколандия” е място за забавление и спорт, с кръгове, предназначени за различни възрастови групи. По настояване на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов няма такса за използване на атракциона. Всички съоръжения отговарят на европейски стандарт за качество и сигурност. Ежедневно се проверява тяхната надеждност и сигурност.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов