Избрани Новини

Стефан Генов: “Нямаме проблеми с контузени футболисти"

Излизат за победа срещу “Локомотив” Горна Оряховица

Старши треньорът на “Пирин” Стефан Генов изрази оптимизъм преди второто поредно домакинство на орлетата в първенството на Първа лига. “Направихме си съответните анализи от мача с варненци и сме пределно мотивирани тази неприятна загуба да я заличим. Може да се каже, че познавам добре отбора на “Локомотив” ГО, но чак в детайли не. От първия мач с “Нефтохимик” железничарите ми направиха добро впечатление. Треньорът им Ангел Червенков за мен е един доказал се специалист не само у нас но и в чужбина. Със сигурност това е труден съперник, но напълно преодолим за нас. Ние ще направим всичко възможно да зарадваме привържениците на “Пирин” и се надявам те да си тръгнат доволни от стадион “Христо Ботев” след края на мача” - заяви Генов.

Оптимизмът на селекционера е подковани и от факта, че всички футболисти са здрави и наличието на нови опции при определянето на състава. “За първия кръг нямах кой знае какви опции, но сега вече имам достатъчно и със сигурност ще има промени в титулярния състав. Илия Димитров ми направи добро впечатление в тренировките, дисциплиниран и работоспособен футболист и мисля, че това е добра опция за нашия отбор. Освен Димитров в групата за мача ще попадне и бразилеца Алесандре Ханс, който вече има работна виза” – допълни Генов. Още един атакуващ футболист съвсем скоро ще се появи в игра. Дани Младенов тренира на 100% и след два кръга може да влезе в групата. Той участва във всяка тренировка, но проблемът при него е психологически. Селекционерът заяви, че все още има страхове да не бъде употребен прекалено рано. Лекарите казват, че е напълно готов за участие в двубоите.
От името на ръководство, треньори и футболисти Стефан Генов изказа искрени съболезнования на семейството и близките на починалия по време на тренировка Траян Дянков.

Двубоят ОФК "Пирин" - "Локомотив" Горна Оряховица е днес, 5 август от 21.15 часа



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов