Избрани Новини

Силни мъже посетиха хората от заведенията за социални услуги в Банско

Мисия Банско

05-08-2016, 20:02

Снимка:

Община Банско

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мъжете със здрави десници ще премерят сили в Банско

Младежи ГЕРБ от Петрич се бориха по канадски

Подариха им сувенирни фланелки

Осемте най-силни мъже на Балканите – състезатели по канадска борба, посетиха заведенията за социални услуги в община Банско. По тяхна инициатива и със съдействието на община Банско те се срещнаха с потребителите в тези центрове, като за всеки един от тях бяха предвидили сувенирни тениски на предстоящата само след ден Балканска лига по канадска борба, провеждана традиционно в курорта ден преди стартирането на БанскоДжаз фест.

С поднасянето на своите подаръци, младите спортисти създадоха позитивно настроение и усмивки сред представителите на неравностойната част от нашето общество.

"Подадохме ръка на Българската федерация по канадска борба и нейния председател Асен Хаджитодоров, защото инициативата е много симпатична. Срещата на потребителите на социални услуги в Банско с едни млади и успели хора действа вдъхновяващо, подобрява контактността и самочувствието им. Те се чувстват приети и харесвани” коментира заместник-кмета по социалните въпроси Александър Мацурев.

Инициативата се проведе един ден преди състезателите по канадска борба да премерят силите си пред публиката в Банско. Балканската лига по канадска борба ще се проведе на централния градски площад от 18:30 ч.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов