Избрани Новини

Отлагат официалното откриване на спортен комплекс "Симитли"

Премиерът Бойко Борисов има спешни ангажименти в чужбина

Официалното откриване на спортен комплекс „Симитли“ се отлага поради невъзможност на премиера Бойко Борисов да присъства на церемонията. Министър председателят има неотложни ангажименти, свързани с пътуване в чужбина, което наложи промяна на програмата и отмяна на визитата му в Симитли.

Към момента се отлага само церемонията по откриването. Комплексът работи, отворени и достъпни за спорт и развлечение са всички съоръжения.

Ритуално прерязване на лентата на супермодерния спортен комплекс бе планирано за сряда, съобразено с програмата на премиера Бойко Борисов, поради изявеното от министър председателя желание да присъства на откриване на обект, реализирана инвестиция от такъв мащаб.

Както е известно, стадион „Септември“ в град Симитли бе ремонтиран и надграден в спортен комплекс със средства по проект. Близо 6 милиона лева са направените инвестиции за подобряване инфраструктурата за спорт и отдих в общината. Със средствата, осигурени по проект, финансиран от Програмата за развитие на селските райони, се изгради спортен комплекс към стадиона в град Симитли, изградиха се и многофункционални центрове за спорт и отдих в пет от големите села в общината.

Официалната церемония по откриване на комплекса ще се състои при първа възможност за вписване в програмата на премиера, в негово присъствие. 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)