Избрани Новини

Арест за участниците в побоя над полицаи в Сандански

По време на изпълнение на задълженията си полицаите били нападнати от няколко агресивни лица

Районна прокуратура – Сандански повдигна обвинения на четири лица за извършени от тях хулигански действия, съпроводени със съпротива срещу орган на властта и нанасяне на телесни повреди на служители на МВР, ангажирани с охраната на обществения ред.

На 02.08.2016 г., около 22.30 ч., в РУ – МВР - Сандански е получен сигнал за възникнал скандал между група лица пред заведение на ул. „Кукуш“ в града. Пристигналите на местопроизшествието служители на реда установили сбиване между участващите в разправата. По време на изпълнение на задълженията си полицаите били нападнати от няколко агресивни лица от групата, които им нанесли удари и разкъсали униформите. Сбиването било прекратено след идването на втория полицейски патрул.

В хода на разследването на инцидента е извършен оглед на местопроизшествието, разпитани множество свидетели, изискани необходимите справки и документи. С оглед събраните към настоящия момент доказателства са установени извършителите – Н. Илиев (на 23 години), В. Илиев (на 18 години), Н. Христов (24 години) и непълнолетния А. Илиев (на 17 години), всичките от гр. Сандански.

Понастоящем, по искане на Районна прокуратура – Сандански, четиримата са с мярка за неотклонение „Задържане под стража“, която може да бъде обжалвана пред Благоевградския окръжен съд.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов