Избрани Новини

Иван Цветков е пред завръщане с "Пирин"

Спорт

16-08-2016, 16:03

Снимка:

ОФК "Пирин"

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

ОФК "Пирин" се предаде пред лидера в Първа лига

Цветков тренира на облекчен режим

Иван Цветков направи първа тренировка с "Пирин". Юношата на клуба бе извън игра повече от година, но реши отново да облече екипа и да се опита да помогне на орлетата. Цветков обаче не е в оптималната си форма, а и изпитва болки в коляното. За сега тренира на облекчен режим, преди да се възстанови напълно от травмата. Едва тогава може да се стигне до договор между Иван и клуба.

За 36-годишният Цветков това ще бъде трети престой в родния му "Пирин". Той е играл още за "Левски" и "Ботев" Пловдив в България, както за холандските Хееренвеен, Веендам, Цволе, Хелмонд Спорт и Спарта Ротердам, турския Сивасспор и азербайджанския Казар Ленкоран.

На проби в "Пирин" пристигна и албанския нападател Ндуе Муечи. 23- годишният футболист е играл за последно в латвиския "Вентспилс". Муечи е шампион на Латвия, голмайстор на тима за последните два сезона и има мачове в квалификационните кръгове на Шампионската лига и Лига Европа. В началото на месеца нападателят е освободен от клуба. Първият му отбор е Влазния Шкодра, а има мачове и за друг албански отбор, Ада Велипойе.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов