Избрани Новини

Оспорвани срещи се играят на EVIMA CUP в Банско

Спорт

20-08-2016, 19:14

Снимка:

evimafootball.com

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Благоевград се готви за мача "Пирин" - ЦСКА

Футболният турнир е международен

В Банско се провежда традиционният международен детски футболен турнир Evima Cup 2016. Много оспорвани мачове и емоции за роднините на малките футболисти и зрители предложи днешният състезателен ден.

В първата си среща при родените 2008 г британците от "Нотингам" се наложиха с 6-0 срещу тима на "Бригада" /Димитровград/. В предишното издание на турнира "Нотингам" безапелационно стана първи в воята възрастова група, след убедителни победи с отбелязани много голове.

По-рано през деня децата на "Бригада" /Димитровград/, родени през 2007-ма година, победиха "Орлета" /Пазарджик/ с 3:1 в първата си среща Evima cup 2016 в Банско. Това бе и първата среща от следобедната програма на детския футболен турнир в малките възрасти. Играта предложи много емоции, голове и първата дузпа в първия ден на турнира. Малчуганите от Димитровград обаче вкараха три гола още преди почивката и заслужено спечелиха.

Наставникът на пловдивската частна футболна школа "Векта" Недко Каблешков остана доволен от играта и победата на отбора си на старта на турнира "Евима къп" в Банско. Той води само една възрастова група, родени 2006 г. на това футболно издание." Векта" стартира с победа с 2-0 срещу "Уембли 2 /Черна гора/.

Децата на "Стяуа", родени през 2006-та година, записаха победа срущу връстниците си от "Вихрен" /Сандански/. Възпитаниците на треньора Спас Кожухару направиха силен мач, бурно подкрепяни от изключително колоритна агитка.

За Вихрен момчетата на Владимир Каракичев играха повече от достойно и то срещу децата на бивш европейски клубен шампион. Това бе среща от група Б на турнира в тази възраст, а в другата група са и децата на "Нотингам Форест".



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)