Избрани Новини

"Бохеми”-те стартират в Банско (видео)

"Завесата ще вдигне” водещият Ники Станоев

Балканският фестивал „Бохеми“  е с начален час 18.30, на 3-ти септември, в Банско. „Завесата ще вдигне” водещият Ники Станоев, а голямата звезда на вечерта е босненецът Дино Мерлин, който отново стъпва на българска сцена след 20 години.  

След мощното въвеждащо „БуМ и ДуМ” на шоуменът Ники Станоев, на 3-ти ще видим още бански фолклорни групи - „Алкохол Джаззз Оркестър” и оркестър „Карандила”. Фестивалът продължава и на 4-ти септември, когато хедлайнер е неповторимият MAGNIFICO от Словения, а преди него ще подгреем с лъчезарната DIA и оркестърът на Кристиян Азирович – най-добрият сръбски тромпетист за всички времена.

Освен, че за втора година е водещ на „Бохеми”, Ники Станоев е познат на широката публика най-вече от телевизионния екран. С удоволствие следим кариерата му и освен забавния Райчо от хитовия сериал „Домашен арест”, впечатляващи са образите, които изгради и в „Шоуто на Слави”, както и в други БГ и чужди продукции. В момента Ники популяризира новия си комедиен персонаж Super Sholo, както и парчето „БуМ и ДуМ”, което по последни данни се превръща в любимо на публиката във възрастовия диапазон от 5 г. до 35 г.

Дино Мерлин вече обяви концерта си в Банско като част от европейското му турне “Hotel Nacional”, по време на което артистът представя едноименния си албум. Събитието е паметно и дългоочаквано, имайки предвид фенската маса на дълго чакания музикант у нас. Мерлин ще пристигне ден преди изявата и предвижда срещи с медиите и почитателите си тук.

Другата чуждестранна звезда на балканския фестивал е музикалният словенски аристократ MAGNIFICO. Той идва по покана на съорганизаторите Община Банско и настроението, което предизвиква гостуването му, е същински фурор. „Charlatan de Balkan by MAGNIFICO” е още „топлият” албум на изпълнителя, а ние ще бъдем едни от първите му слушатели (и зрители) на живо!

Събитието е със свободен вход, а уикендът се очертава дълъг и незбравим. Ако още не сте си избрали дестинация за първите големи почивки през септември, побързайте, Банско е идеалният избор. Централен площад „Никола Вапцаров”, Банско, 3-4 септември.

 

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов