Избрани Новини

Драматични и вълнуващи футболни срещи във втория ден на състезанието

Продължава IV Международен детски футболен турнир "Купите на община Благоевград“

В изключително оспорван двубой ОФК „Пирин“ загуби мача от ПФК „Цървена звезда“ с 0:3 при набор 2003 във втория ден от IV Международен детски футболен турнир „Купите на община Благоевград“, който се проведе вчера. Със същия резултат завършиха и отборите на Академия „Пандев“ и ПФК „Вардар“ (0:3) при набор 2004 в първата част от срещите, които преди обяд се играха на терените в благоевградското село Рилци. Останалите срещи завършиха, както следва: за набор 2003 - Академия „Пандев“ - ПФК „Вардар“ 1:1, ПФК „Войводина“ - ПФК „Левски“ 2:1. При набор 2004 Академия „Пандев“ загуби с 0:3 от ПФК „Вардар“. В драматичен двубой ПФК „Войводина“ спечели с 6:0 срещу ПФК „Ботев“, като първият гол за символичните домакини от Нови Сад падна още в 40 секунда, но това не сломи духа на „канарчетата“, които играха равностойно и подържаха темпото на съперника си. Изключително интересна игра представиха отборите на ПФК „Цървена звезда“ и ФК „Пирин 2001“,  която завърши 0:1 за символичните гости от Благоевград.

От 16:00 часа футболните срещи продължиха на терените в с. Рилци, където се изправиха футболистите от набор 2003.  Отборът на ПФК „Левски“ срещна тима на Академия „Пандев“, завършила с победа за сините с 1:0. От 17:20 часа играха ПФК „Славия“ – ПФК „Динамо“ Загреб. Изключително оспорван двубой, който белите загубиха с 1:3. Последната среща от стадиона в с. Рилци се игра между ПФК „Вардар“ и ПФК „Войводина“. Срещата завърши с победа за футболистите от Нови Сад, които надиграха съперника си с 1:3.

На стадион „Христо Ботев“, също от 16:00 часа, се играха срещите на родените през 2004 г. Първи на терена излязоха тимовете на ПФК „Ботев“ и Академия „Пандев“. В този динамичен мач отборът на „канарчетата“ победи съперника с 1:0. Точно в 17:20 часа прозвуча първият съдийски сигнал между съставите на ПФК „Славия“ и ПФК „Динамо“ Загреб. Срещата бе изключително оспорвана и динамична, но за съжаление отборът на белите имаха малшанс. Те загубиха битката, двубоят завърши при резултат 0:7. Последната среща, играна на градския стадион в Благоевград, бе между отборите на ПФК „Вардар“ и ПФК „Войводина“. И двата тима направиха изключително равностоен мач, който завърши с нулево равенство.

Елиминациите в двете възрастови групи се провеждат днес на терените на стадион „Христо Ботев“ и в село Рилци.

Първият съдийски сигнал прозвуча за отборите на ПФК „Славия“ и ПФК „Вардар“ за набор 2003 в 09:00 часа на стадиона в с. Рилци. Пак там един срещу друг се изправиха тимовете на OФК „Пирин“ и Академия „Пандев“, също набор 2003. Футболистите, родени през 2004 г от съставите на „ФК „Пирин 2001“ и Академия „Пандев“, играха от 09:00 часа на втория терен в с. Рилци. След това се срещнаха отборите на „Цървена звезда“ и ПФК „Ботев“ – набор 2004.

В 17:00 часа се срещат футболистите на ПФК „Динамо“ Загреб“ и ПФК „Вардар“, а от 18:30 часа за победа ще спорят ПФК „Славия“ и ПФК „Войводина“, като и четирите отбора са на родените през 2004 г. И двете срещи ще се проведат на терените в с. Рилци.

На стадион „Христо Ботев“ ще се играят срещите между отборите на ПФК „Динамо“ и ПФК „Левски“ от 17:00 часа, набор 2003. В 18:30 часа е началния час на двубоя между ПФК „Цървена звезда“ и ПФК „Войводина“, също набор 2003.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов