Избрани Новини

Часове до грандиозния финал и връчването на "Купите на Община Благоевград“

Завършва IV Международен детски футболен турнир

Напрежението нараства до края на IV Международен детски футболен турнир. Остават броени часове до грандиозния финал и връчването на отличието „Купите на Община Благоевград“.  Предстои на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград да бъдат изиграни срещите, които ще определят финалистите. От 16.00 часа ще започнат футболните двубои за определяне на 4 и 3 място. Кои ще са носителите на тазгодишните „Купи на Община Благоевград“ ще стане ясно след мачовете от 19.00 часа, когато ще играят  отборите набор 2004, а от 20.30 часа на терена ще излязат отборите при набор 2003. Официалното закриване на IV Международен детски футболен турнир и връчването на най-голямото отличие за младите футболни надежди ще започне от 22.00 часа на стадион „Христо Ботев“.

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов ще награди с медали и купи финалистите, родени 2003 и 2004 година. Емоциите на победителите и зрителите ще бъдат подсилени от футболни звезди, а благоевградският стадион ще се превърне в място за шампиони.

На мероприятието са поканени да присъстват известни личности, допринесли за развитието на футбола в България, любители на най- разпространения спорт, жители и гости на Благоевград.

Община Благоевград кани всички жители, гости и любители на спорта да подкрепят младите футболисти и развитието на спорта в града и да се присъединят към празничното събитие. Целта на общинското ръководство е Благоевград да се превърне както в културна, така и в спортна столица на Европa.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)