Избрани Новини

Рокът завладя Разлог

Проведе се 3-то издание на фестивала "Рок Разлог“ 2016

Разлог бе разтърсен от рок, емоции и страсти с 3-то издание на фестивала „Рок Разлог“ 2016. Фестивалът събра хиляди почитатели на рока на площада в Разлог. След четиригодишно прекъсване жителите и гостите на планинския град отново имаха удоволствието да изживеят тръпката от разбиващата музика на рок динозаврите на България - "Сигнал", "Mirror", Васко кръпката и групата „Кръпка блус бенд“.
Редом до почитателите на рок музиката от цялата страна бяха и кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев, д-р Мария Копанарова, председател на Общинския съвет, както и заместник-кметовете Иван Гюров и Венцислав Гърменов. „Рок Разлог“ е поздрав за всички меломани и подарък за жителите и гостите на Разлог“, каза инж. Герчев.
Група „Сигнал“ гостува за втори път на фестивала след участието си през 2011 г. През годините на рок сцената са излизали групи и изпълнители като Б.Т.Р., Милена, „Обратен ефект“, „Уикеда“, Коцето Калки, музикалните идоли Ясен, Преслава, Влади и Ива, група „Легендите“, Nо Frames, група „Магистри“ и Евгени Дайнов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов