Избрани Новини

15 пожара гасиха в Кюстендилско

4 от тях са нанесли материални загуби

15 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в Кюстендилска област през почивните дни, 4 от тях са нанесли материални загуби, предаде Фокус. Повечето са причинени поради небрежност. Няма пострадали хора.
Късо съединение е причинило пожар в китайски ресторант в Дупница вчера, изгорели са мебели и 50 кв.м покривна конструкция. Огнеборците са спасили от унищожаване бяла и черна техника, 3 гаража с имущество и 50 кв.м покривна конструкция.
Около 20 дка овощни насаждения са изгорели при пожар в с. Багренци в понеделник. Пожарът е гасен от 2 екипа на РСПБЗН - Кюстендил. Причините за възникването му се изясняват от РУ Кюстендил, не се изключва умисъл.
400 кв.м разгъната площ и 350 кв.м покривна конструкция са изгорели при пожар в сградата на бивше училище в с. Горна Козница. Пожарът е гасен от 2 екипа на РСПБЗН Кюстендил. Причините за възникването на пожара се изясняват от РУ Кюстендил.
Гасен е пожар в къща - гредоред, в с. Самораново от РСПБЗН - Дупница. Причините се изясняват от РУ Дупница, няма пострадали хора.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов