Избрани Новини

Поздравителен адрес изпрати Мария Габриел до кмета на Сапарева баня

Сапарева баня ще бъде успешен домакин на това най-високо спортно състезание

Поздравителен адрес изпрати Мария Габриел, зам.председател на Групата на ЕНП в Европейския парламент, до кмета на община Сапарева баня Калин Гелев по повод  домакинстването на града на Световното първенство по планинско бягане: "Уважаеми г-н Гелев, уважаеми организатори, уважаеми спортисти, Приемете моите сърдечни поздравления за провеждането на Световното първенство по планинско бягане в Сапарева баня, което се реализира 25 години след първия старт по планинско бягане в града. Убедена съм, че като община с дълголетни традиции в този спорт, Сапарева баня ще бъде успешен домакин на това най-високо спортно състезание и ще затвърди авторитета си на град лидер в планинското бягане. 

В Европейския парламент решително поддържаме становището, че спортът сам по себе си представлява важно социално явление и обществено благо. Това доказвате и вие, организаторите и участниците в започващото световно първенство. Защото освен отличия, спортът носи нещо още по-ценно: здраве, силен дух, солидарност и честна игра.

Пожелавам успешни стартове на всички спортисти, много положителни спортни емоции и незабравими спомени от Сапарева баня. На добър час!"

                                     



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов