Избрани Новини

Читалище "Братство" стартира новата година

Музика, танци, компютри, рисуване и езици предлага на децата просветното средище

Новата учебна година 2016/2017 за школите и курсовете на читалище „Братство 1869”- Кюстендил ще стартира от 15 септември. Детската музикална школа е с класове по китара, пиано, акордеон, цигулка, флейта, кларинет, синтезатор, барабани, народно пеене, поп и класическо пеене, солфеж и елементарна теория на музиката.
И тази година в читалището ще творят: Китарен оркестър „Кюстендил”, Танцова формация „Вдъхновени”, Детски танцов състав „Нова генерация”, Фолк-арт формация, Вокална формация „Неразделни”, Детска фолклорна формация „Трепетлика”, Вокална формация „Струмски полъх”, Смесен хор „Братство”, Туристически хор „Осоговско ехо”, Музикална компания „Пей сърце” , Студио „Дебют”, Клуб по спортни танци „Пауталия”, Клуб по спортни танци „Фиеста”, Литературен клуб „Веса Паспалеева” и Театрално студио „Бременските музиканти”. Ще продължат заниманията и в курсовете по изобразително изкуство, компютри, в Школата за чуждоезиково обучение с курс по английски език.
Подготовката е поверена както винаги на висококвалифицирани преподаватели с дългогодишен опит в съответната дисциплина!
Материално-техническата база на читалището е обновена, залите и кабинетите за репетиции са частично ремонтирани и освежени, готови да приемат многобройните творчески колективи и ученици в различните курсове и школи.
По-голямата част от курсовете и заниманията, които предлага кюстендилското читалище, са безплатни.
За повече информация и записвания: тел.: 078/52-63-95, 078/52-91-95
e-mail: chitalishte@bratstvokn.org, сайт: www.bratstvokn.org.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов