Избрани Новини

Отново инцидент с деца: блъснаха две в Марикостиново и Разлог

Децата са без опасност за живота

Две деца са блъснати от МПС вчера сутринта в Разлог и Марикостиново. 

Около 10:00 часа от болницата в Петрич е подаден сигнал в полицията за постъпило 2-годишно момиченце след пътен инцидент. Пристиналите на място служители на РУ-Петрич установили, че час по-рано детето е било блъснато от товарен автомобил "Опел Комбо", управляван от 25-годишен благоевградчанин на ул. ”Асен Златаров” в петричкото село Марикостиново. Според водача детето е изскочило на платното взенапно и той нямал възможност да реагира.

Детето не е пострадало сериозно и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача е отрицателна. 

Пътният инцидент в Разлог е станал около 11:05 часа на улица "Екзарх Йосиф". 44-годишният водач Д.Ф. от Разлог, движейки се с несъобразена скорост с лекия си автомобил "Мицубиши", блъснал пресичащо по пешеходна пътека 10-годишно момче от града. Получило е фрактура на лявата предмишница. Настанено е за лечение в местната болница. Шофьорът избягал от местопроизшествието и опитал да се укрие, вместо да помогне на детето. След проведени бързи издирвателни мероприятия от страна на полицията водачът е установен и задържан със заповед до 24 часа. Направената проба за наличие на алкохол е отчела отрицателен резултат. По случая е образувано досъдебно производство.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов