Избрани Новини

Кметът на Благоевград поздрави пожарникарите с професионалния им празник

Д-р Камбитов: Вие притежавате смелост, жертвоготовност и себеотдаване, които доказвате всеки ден!

Кметът на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов се обърна с поздравителен адрес към  към всички пожарникари на територията на общината по повод професионалния им празник: Уважаеми пожарникари, партньори и приятели, поздравявам ви по повод професионалния празник на българските пожарникари – 14 септември. От свое име и от името на жителите на община Благоевград бих искал да изразя дълбоко уважение и благодарност към вашата професия, вашия труд. Вие притежавате качества като смелост, жертвоготовност и себеотдаване, които доказвате всеки ден.

Пожарникарската професия може би е една от най-положително оценяваните професии. Вашата всеотдайност и риска, който поемате ежедневно в борбата с огнените и природните стихии, са високо ценени. Вие сте тези, които се изправят срещу заплахите, с единствената цел да помагате на хора, изпаднали в беда, да спасите природа. Вие спасявате животи! Вашата професия е вискохуманна и за нея човек трябва да притежава храброст и мъжество.

Вие предприемате действия и вземате решения, тогава когато обикновеният човек отстъпва. Пожелавам ви здраве, успешни мисии и удовлетворение!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов