Избрани Новини

Хиляди пяха в Благоевград с любимите си български поп звезди

В първия учебен ден Община Благоевград за пореден път предложи на своите жители и гости богата програма

Хиляди жители и гости на Благоевград пяха с любимите си поп идоли на площад „Георги Измирлиев“. В първия учебен ден Община Благоевград за пореден път предложи на своите жители и гости богата програма, съчетаваща музика и изкуство. Денят започна с откриване на учебната година от кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов. Последваха много игри, изненади и забавления за малки и големи с Куклен театър - Благоевград, след което благоевградчани се потопиха в света на филмовото изкуство чрез уникалното 9D кино, което предложи незабравими емоции у посетителите.

Грандиозният финал на първия учебен ден дойде с концерта на радио и телевизия The Voice. Специално за благоевградската публика звездите DARA, Михаела Марионова, Пламен и Иво изпълниха чисто новата българска версия на световния хит „Taste the feeling“ на Conrad Sewell.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 в Благоевград бе открито, независимо от дъжда, от Кристиан Костов, който изпълни световния хит на Джъстин Бийбър „Sorry“. DARA пък попита публиката „К‘во не чу?“ и много други музикални въпроси. Публиката беше изненадана на живо от съвсем новото парче на Атанас Колев „Обещавам“, което беше изпълнено за първи път в Благоевград, а веднага след него на сцената се качи и поп-дивата Мария Илиева с ремикс на „Нека вали“. Михаела Филева нажежи обстановката с „Танцувам само за теб“ и любимите на публиката „Опасно близки“ и „Инкогнито“, Pavell & Venci Venc’ не оставиха музиката на „Mute“, защото зарадваха феновете с „Момичето от квартала“ и „Единствената“. Михаела Маринова се качи на сцената със „Стъпка напред“, а Невена Пейкова бе избрала ремикс на „Избран“. За финал бе оставен любимецът на почитателите на български хип-хоп Криско, с който хилядната публика не спря да пее до самия край на концерта „Дали това любов е?, „Шапка ти свалям“, „Било к‘вот било“.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов