Избрани Новини

Ръководството на "Пирин" отрече да е имало натиск върху бившия треньор Шенсой

Тимът има стабилно място в класирането към момента

Ръководството на "Пирин" Благоевград излезе с официално становище относно информацията, че върху бившия клубен треньор Наджи Шенсой се е оказвало натиск и се е месило в работата му. Ето какво се казва в обръщението:

"Уважаеми привърженици, уважаеми медии,

ръководството на ОФК "Пирин" ЕООД Благоевград категорично отрича твърденията на бившия старши треньор на клуба, уважаваният от всички нас специалист Наджи Шенсой. В нито един момент никой от ръководното тяло на тима не се е отнасял спрямо неговите задължения по непрофесионален начин и никой не се е месил в неговата професионална работа и задължения. Между двете страни винаги е имало добър диалог, като сме се опитвали максимално да улесним неговите задължение.
Като бивш негов работодател ние считаме, че изявленията във въпросното интервю в спортен ежедневник от днес са крайно некоректни и не отговарят на истината. Нееднократно сме изказвали голямата си благодарност към него за свършената работа, но подобни недоказани и вредни твърдения не желаем и няма да толерираме. Създалото се напрежение около отбора в последните дни е крайно вредно и неразбираемо. Тимът има стабилно място в класирането към момента, а някои колебания в представянето са резултат не на слаба подготовка или липса на желание у футболисти да покажат най-доброто от себе си, а на това, че отборът е почти нов. Треньорският екип също е нов и трябва да му се даде време, за да изгради силен и качествен отбор, такъв, какъвто всички привърженици биха желали да наблюдават на стадион “Христо Ботев”.
Призоваваме за търпение и толерантност от страна на всички, защото това е необходимо за постигане на поставените пред ОФК „Пирин“ цели.

С уважение:
Ръководството на ОФК Пирин ЕООД Благоевград"



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)