Избрани Новини

Обновиха междублокови пространства в Благоевград

"Пиринско" реализира подобни проекти и в други населени места в областта

Жителите в 6 града и 8 села в домашния регион на "Пиринско" вече се радват на обновените междублокови пространства в своя квартал. Облагородяването на обществените градинки се изпълнява по инициатива на родното пиво на Благоевград и региона като основната идея на проекта е да придаде приятен и зелен облик на общите отворени площи.

След края на регионалната кампания на "Пиринско" по събиране на капачки измежду феновете на пивото, участвали в инициативата, в томбола бяха определени победителите – общо 20 групи от минимум 4 души. Всяка от печелившите компании получи облагородяване на стойност 2 500 лв., като победителите избират от каталог с какво да бъде реновирана градинката им в рамките на посочената сума. Така печелившите локации в с. Самораново, с. Кавракирово, с. Полето, с. Кърналово, с. Поленица, с. Мусомища, с. Коларово, с. Бабино, гр. Кюстендил, гр. Благоевград, гр. Банско, гр. Сандански, гр. Симитли и гр. Разлог бяха реновирани, а техните жители вече се радват на едно по-приятно място за отдих и срещи със съседи и приятели.

"Радваме се, че с инициативата на „Пиринско“ успяхме да допринесем за облагородяването на градинките в населените места в Благоевград и региона. Като социално отговорна компания ние се стремим да допринасяме за положителното му развитие, а обновяването на споделените междублокови пространства е отличен начин да го направим. Това е едно чудесно начиние, в което ни подкрепи и община Благоевград“ – споделя Бранимир Братанов, Маркетинг Директор на „Карлсберг България”.

Инициативата за реновиране на междублоковите пространства в региона следва традицията на „Пиринско“ за втора поредна година да дава своя принос за облагородяване на обществените площи.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов