Избрани Новини

"Септември" би "Балкан"

Днес играе с "Вихрен" за купата

Първото полувреме момчетата на Иво Тренчев опознаваха обстановката на стадиона в Ботевград, като пропуснаха няколко положения за гол, съобщиха от Община Симитли. 
Второто полувреме започна с много хъс и желание за победа, като още в 50-тата минута при неразбирателство в наказателното поле на домакините Креболиев се оказа най-съобразителен и откри резултата за 1:0. "Септември" продължи да търси гола и малко по-късно в 65-тата минута след прекрасно изпълнен фал, Мангурев покачи за 2:0. В 70-тата минута домакините намалиха резултата след неразбирателство в наказателното поле на Иванов и Станчев, топката попадна в играещия треньор на Ботевград Иван Редовски, който реализира за 2:1.
След гола, домакините заиграха по ръба на позволеното и започнаха да провокират играчите на "Септември", които не се поддадоха и при една от атаките в 80-тата минута Кирил Георгиев изскочи зад гърба на защитник на домакините и отбеляза за 3:1.
След третия гол на симитличани домакините останаха с 10 човека, след червен картон за груба игра срещу Гущеров. След изтичането на редовното време в продължението Гущеров отбеляза за 4:1. 
След двегодишно отсъствие от терена, се появи Мартин Иванов, който започна отново да тренира със "Септември" след излекуването на тежка контузия. 
Спортно-техническото ръководство на "Септември" (Симитли) изрази задоволството от старанието и последователността на футболистите и показания характер на терена. 
Днес "Септември" излиза срещу "Вихрен" (Сандански) на стадион Септември в Симитли от 17:00 часа. Срещата е за купата на аматьорската лига.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов