Избрани Новини

До 5-ти октомври ще ремонтират и косят между Благоевград и Кресна

Новините

28-09-2016, 19:11

Снимка:

АПИ

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Три дни предсрочно завърши ремонтът на осветлението на тунел "Железница"

Монтират високоякостни мрежи край Стара Кресна

Извършват се краткотрайни ремонтни дейности и косене по път I-1 Благоевград - Кресна, в участъка от отклонението за село Брежани до Кресна (от км 381+730 до км 394+000), каза за радио ‘‘Фокус’’ дежурният служител в Областно пътно управление – Благоевград. Дейностите ще продължат до 5 октомври.

Няма регистрирани пътни произшествия през изминалия ден. Трафикът по автомагистрала „Струма“, главен път Е-79 и второкласен път 19 е спокоен. Продължават и ремонтните дейности между Симитли и отклонението за село Стара Кресна, от км 384+190 до км 384+300 в местността „Османска чешма“. Поради монтаж на високоякостни мрежи, са стеснени двете пътни ленти. Целта е укрепване на скалния откос и обезопасяване на пътния участък от падащи камъни. Предвидено е почистване на ската и обрушване на скалните откоси, след което ще бъдат монтирани мрежите. Движението на автомобилите се извършва по обходен маршрут в уширението. Пътното платно на обходния път е с две ленти за движение, по една лента за всяка посока.

Ограничено е движението на моторни превозни средства на третокласен път 1903 в участъка между второкласен път 84 Якоруда-Разлог и второкласен път 19 Добринище - Гоце Делчев, поради реконструкция на моста над река Места.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)