Избрани Новини

Пешеходка загина на място, след като бе блъсната от моторист

Крими

29-09-2016, 16:03

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Тежък пътен инцидент е станал вчера, минути след 18.00 часа, край Пловдив. По първоначални данни, на околовръстен път преди пътен възел с Пещерско шосе мотоциклет “Ямаха” блъснал 51-годишна пешеходка. При удара жената, която е жителка на гр. Ракитово, е починала на място. 33-годишният моторист от село Храбрино е настанен в болница за лечение. Няма данни за употреба на алкохол. Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група. Разследващ полицай продължава работата по изясняване на причините и обстоятелствата около катастрофата.
Две произшествия с пострадали пешеходци са възникнали вчера в Пловдив. Около 17.40 часа на пешеходна пътека между бул. “Васил Априлов” и бул. “Шести септември” 24-годишна жена била блъсната от автобус с 52-годишен водач. Пострадалата е настанена в болница за лечение. Два часа по-късно на ул. “Свобода” лек автомобил “БМВ”, управляван от 24-годишен, ударил на пътното платно 15-годишно момиче. След медицински преглед тийнейджърката е освободена за домашно лечение. Алкохолните проби на шофьорите са отрицателни. Случаите са отработени от служители на Пътна полиция.
22-годишен от село Чешнегирово е в болница след пътен инцидент. По първоначални данни около 21 часа вчера неправоспособният младеж се блъснал с управлявания мотопед “Пиаджо” в стена на частен имот в споменатото село. Пострадалият е под лекарско наблюдение в пловдивска болница. Взета му е кръвна проба за алкохол. Работата по образуваното досъдебно производство продължават служители от РУ - Асеновград.
Шофьор и спътникът му пострадаха при катастрофа в Ново село. Около 6 часа вчера лек автомобил “Рено” отнел предимството и се сблъскал с товарен автомобил “Мерцедес”, управляван от 30-годишен мъж от Пещера. В болница за лечение са настанени водачът на колата, на 43 години от село Стоманево, и 54-годишен пътник от Кричим. Алкохолната проба на шофьора на товарния автомобил е отрицателна. Работата продължават служители от РУ-Стамболийски.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов