Избрани Новини

Кандидат-кмет изслуша проблемите на хората от Градево

Новините

30-09-2016, 14:50

Снимка:

simitli.info

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Градево избира между двама кандидат-кметове днес

Изборите там са на 2-ри октомври

Кандидатът за кмет на село Градево от партия ГЕРБ , подкрепян от Коалиция „Бъдеще за Община Симитли” и Реформаторския блок Кирил Йосифов, проведе предизборна среща с местните хора преди насрочения за 2 октомври частичен избор за кмет на село Градево, съобщиха от Община Симитли.
Кирил Йосифов, който четири години бе кмет на селото, в неделя излиза отново в битка за мястото. Той събра жителите на село Градево, не да ги агитира, а си поговори с тях за проблемите и тяхното разрешаване. На срещата присъства кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, председателят на ГЕРБ Симитли и общински съветник Лиляна Айкова, председателят на структурата на Реформаторски блок Симитли Таня Янкова и общинският съветник Йордан Петров, който през изминалия мандат на Кирил Йосифов е бил неотлъчно до него и жителите на Градево.
Сред обсъдените проблеми на срещата бе и този за липсата на достатъчно контейнери за смет в селото. Още днес няколко нови контейнера за смет бяха поставени по разпоредба на кмета Апостолов.
В неделя 2 октомври, Кирил Йосифов излиза в изборния ден с № 1 в бюлетината срещу Валентин Филимонов съответно с № 2.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)