Избрани Новини

Кирил Калфин и общинското ръководство на ГЕРБ-Кюстендил подкрепиха кандидата за кмет в Лиляч Васил Филипов

Васил Филипов познава добре проблемите на своето родно място и знае как да ги разреши

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ в Кюстендил Кирил Калфин заяви своята подкрепа за кандидат-кмета на ГЕРБ в село Лиляч Васил Филипов. На заключителната предизборна среща в с. Лиляч, община Невестино, присъстваха и общинският координатор на ГЕРБ - Кюстендил Виктор Янев, общинският председател на партията в Невестино Милчо Кирилов, част от ръководството и съветници от политическата сила.

"Областното и Общинското ръководство на ПП ГЕРБ стоят зад Васил Филипов. Ние поемаме отговорност да работим с него и да му помагаме. Всички, които искат развитието на Лиляч, всички, които искат селото да се превърне в добро и привлекателно място за живеене, нека да изразят категоричната си подкрепа за него на 2-ри октомври с номер 2 в бюлетината", призова областният координатор на ГЕРБ Кирил Калфин. Той посочи още, че кандидат-кметът на ГЕРБ познава добре проблемите на своето родно място и знае как да работи в посока да ги разреши.

"Васил е изключително енергичен, способен и работлив човек. Той е човек, който държи на думата си и няма да ви подведе, ако му гласувате доверие. Село Лиляч има нужда от промяна и шансът да я получи е кандидатът за кмет на ГЕРБ Васил Филипов. Затова, когато излезете да гласувате на 2-ри октомври, дайте своето доверие и подкрепа на кандидат-кмета под номер 2 в бюлетината", призова общинският координатор на ГЕРБ - Невестино Милчо Кирилов.

По време на заключителната среща кандидатът на ГЕРБ отново запозна жителите на селото с предизборната си програма. Васил Филипов призова присъстващите да гласуват по съвест и с мисъл за доброто развитие на населеното им място. Той благодари на ПП ГЕРБ за оказаното доверие, благодари и на всички присъстващи, които по време на кампанията са заявили подкрепата си за него.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)