Избрани Новини

Във II-ро училище в Сандански откриха нов ученически стол

Новините

01-10-2016, 21:02

Снимка:

Община Сандански

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Читалището в Сандански обяви прием

Преди децата посещаваха стола на ЗПГ "Климент Тимирязев"

Кметът на община Сандански- Кирил Котев и Директорът на II ОУ „Христо Смирненски“ – Евдокия Георгиева, откриха днес тържествено нов ученически стол за хранене. Дълги години децата посещаваха стола на ЗПГ „Климент Тимирязев“, но от 03.10.2016 г. всички ще могат да се хранят в светлото, напълно ремонтирано и обновено помещение за хранене. То е оборудвано според всички норми и изисквания  и се намира на гърба на училището.

Директорът Евдокия Георгиева изказа огромната си благодарност към цялото общинско ръководство и специално към кмета Кирил Котев и заместник-кмета Зорица Органджиева за подкрепата и допълни, че в скоро време в стола ще могат да се хранят и по-големите ученици.

Преди водосвета, отслужен от отец Йордан, Кирил Котев поднесе своите благопожелания към всички и подари тематично изработен стенен часовник, който да бъде поставен в стола.

В края на събитието всички похапнаха сладка пита с мед, а най-малките с нетърпение очакват понеделник, когато за първи път ще могат да обядват в своето училище.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)