Избрани Новини

Даниела Савеклиева се включи в кампанията "Подкрепям българското” в Благоевград

42-ма производители от региона представиха своя продукция на изложението-базар

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ в Благоевградска област Даниела Савеклиева и кметът на Благоевград Атанас Камбитов откриха кампанията „Подкрепям българското”.

„Подкрепяйки българското, помагаме на самите себе си. За бога братя, купувайте българското”, призова при откриването на кампанията д-р Камбитов.

42-ма производители от региона представиха своя продукция на изложението-базар, което бе разположено на пл. „Македония” в Благоевград.

Кампанията в Благоевград бе представена от зам.министъра на земеделието и храните Васил Грудев и началника на кабинета на министъра на земеделието Любен Татарски.

„Директната връзка между производител и потребител е най-сигурният инструмент за защитаване на интересите и на двете страни. Сигурен съм, че заедно с местната власт ще успеем да направим на този етап сезонно действащи изложения с амбицията те да започнат да функционират постоянно там, където е възможно. Намираме се в един земеделски регион, известен със своите специфични продукти”, каза зам.-министър Грудев.

Представителите на Министерството на земеделието и храните и земеделски производители от Благоевградска област проведоха и дискусия за проблемите в сектора, добрите практики и възможностите за финансиране по европейските програми.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов