Избрани Новини

Певицата Дения Пенчева представи ревю на конна база

Известният модел Гери Дончева взе специално участие

Фолклорната изпълнителка Дения Пенчева винаги е впечатлявала с различните си музикални проекти и представяне. Успоредно с това чаровната певица от ефира на Фен Фолк ТВ се развива от години и като моден дизайнер. През уикенда тя представи новата си колекция есен-зима 2016 г. Вярна на стила си, тя отново избра нетрадиционно за целта място, а именно: една от най-големите конни бази в България.

Пред над 3000 души на Конна база в Пловдив по време на Държавното първенство по прескачане на препятствия с коне Дения представи с впечатляващо ревю най-новите си модели обувки, аксесоари, шапки и дрехи. Новото в колекцията й са ефектни елеци и палта от естествена кожа и бижута от естествени камъни.

„За втори път представям моя колекция на конна база. Изборът ми е продиктуван от изключителната ми любов към конете, както и от това, че и аз самата практикувам конна езда. Освен това винаги държа всичко, което правя, да е нестандартно и интересно!“, разказва изпълнителката на „Стани, моме, да заиграш“.

Специално участие в ревюто взе известният модел Гери Дончева, която напусна телевизионния формат „Фермата“.

„Благодаря за подкрепата на Гери!“, споделя Дения Пенчева. „Особено след голямото натоварване във „Фермата“, признателна съм й, че откликна на поканата ми веднага след излизането й от шоуто!“

В музикален аспект талантливата изпълнителка подготвя нов музикален проект, който ще е съчетание на различни музикални стилове.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)