Избрани Новини

Добри хора сбъднаха мечтата на Гого да гледа на живо любимия отбор "Барселона“

15-годишното момче е с умствено изоставане

Майката на младежа Гого изпрати трогателно писмо  до редакцията на „Бански вестник“ в което благодари на хората с големи сърца , които са участвали в „заговора“ да зарадват момчето за 15-тия му рожден ден. А ето и историята, която разказа майката на Гого Мая Стоицева:

„Имам дете с умствено изоставане! Синеокият Гого! Тази година на 30.10. става на 15 години! Преди време моя приятелка го зариби по футболните отбори и специално Барса! Та у нас имаме екипи, анцузи... Гого от сума време е заповтарял как мама ще го води да види стадиона на Барса! Чудех се какво да направя, защото не е по силите ни! И на 1.09 тази година спретнах една фейсбук група от 140 приятели и им споделих мечтата на Гого! 
Познай! През годините сме събирали пари за рехабилитация, за операция... давали сме по хиляди за лечение! Сега си мислех че за такава глупост, едва ли! И изненада! Едни приятели ни купиха даже билет за мач на Барселона точно на рождения ден на Гого! Събраха се пари за билети и за спането там! Но вчера още по-голяма изненада... 
Една от моите приятелки пратила на ФК "Барселона" цялата идея за сбъдването мечтата на Гого! И вчера са отговорили от Барса, че ни чакат и биха искали да направят снимки на Гого с отбора!!!
Поплаках си... от радост де! Знам, че на хората им е писнало да слушат само лоши неща! Истината е, че още има добри хора в България! И са заедно с нас не само в лошите неща, но и в сбъдването на мечтите! А Гого съм сигурна, че ще се снима до Меси и ще каже... и той ми е приятел! Защото, ако за мен известността има значение, за него е важно някой просто да го гушне! 
 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)