Избрани Новини

Народният представител Кирил Калфин поздрави дупничани с празника на града

Калфин: Само за няколко години Дупница придоби нов, модерен облик

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ - Кюстендил Кирил Калфин изпрати поздравителен адрес по повод празника на град Дупница и Деня на Св. Иван Рилски.

"Дупница върви неотклонно по своя път на европейско развитие и само за няколко години придоби нов, модерен облик. Градът се развива и просперира - резултатите затова са видими. Дупница имa голям потенциал и вярвам, че ще продължат стойностните инициативи в интерес на гражданите", гласи част от поздравителния адрес, изпратен от народния представител на ГЕРБ. В адреса Кирил Калфин пожелава на дупничани да бъдат здрави, да имат вяра и да жънат успехи. "Работете с цялото си сърце за просперитета на своя роден град и бъдете горди, че сте дупничани", се казва още в пожеланието.

Празникът на град Дупница започна с тържествена сесия на Общинския съвет, на която присъстваха и всички общински съветници от ГЕРБ. По време на тържествената сесия председателят на ОбС - Дупница и координатор на ПП ГЕРБ Ивайло Константинов поздрави съгражданите си и прочете поздравителен адрес, изпратен от министър-председателя Бойко Борисов. Поздравления за празника на града отправи и кметът инж. Методи Чимев, както и областният управител Виктор Янев.

След тържествената сесия на пл. "Свобода" бе отслужен водосвет за здраве и благоденствие на всички дупничани. През целия ден жителите на града ще могат да разгледат и да се насладят на експозицията на първото по рода си пътуващо читалище "Бащино огнище".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов