Избрани Новини

Четирима ученици са в болницата след побой до гимназия

Деветокласниците са настанени в "Неврохирургия"

Четирима ученици са настанени в отделението по "Неврохирургия" на бургаската многопрофилна болница след като преди часове са били пресрещнати до училището от друга група мъже. В станалото спречкване младежите са пострадали. Т са различни травми, но няма риск за живота им. Все още не са ясни причините за него, уточниха от полицията в Бургас.

Тийнеджърите са възпитаници на Професионалната гимназия по сградостроителство и инсталации, по известна като ЛУСК-а.  Единият е със счупен нос, вторият е с кръвонасядания, а третият и четвъртият нямат сериозни наранявания.  Издирват се нападателите, изземват се камарите в района на инцидента. От гимназията казаха, че не знаят за случая и че инцидент в тяхното училище не е ставал. От бургаската болница съобщиха, че момчетата са с диагноза мозъчно сътресение.

По информация на деветокласниците те са се отправили към заведение в близост до гимназията за да си купят закуски в голямото междучасие, когато са били пресрещнати от бандата техни връстници от друго учебно заведение. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов