Избрани Новини

Ивайло Константинов, ГЕРБ - Дупница: Това ще бъде поредната победа на ГЕРБ, защото има резултати

Държавата е по-стабилна, работните места са повече от преди 2 години

Това ще бъде поредната победа на ГЕРБ, защото има показани резултати, които хората виждат. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ - Дупница Ивайло Константинов по време на предизборно събрание на актива на партията в общината. На събранието присъстваха общинското ръководство, съветници, кметове на кметства и кметски наместници, ръководствата на Младежи и Жени ГЕРБ, както и част от актива на партията.

"Държавата отново е интересна за серийните крадци. Напълни се хазната, напълни се резервът и апетитът на някои хора отново се усили. Факт е, че държавата е по-стабилна, работните места са повече от преди 2 години. Европа отново говори за България като за партньор. Борисов се прегръща с европейските лидери, а не с ресторантьорите във Виетнам. Резултатите от нашата работа се виждат", заяви по време на събранието Ивайло Константинов. Той подчерта, че Цачева е един изключителен кандидат за президент. "Г-жа Цачева е добър човек, невероятен професионалист, добър парламентарист и експерт", добави общинският координатор на ГЕРБ - Дупница.

"Ако Цачева не бъде избрана за президент, страната ни ще влезе отново в същия сценарий, ще се повтори кабинетът "Орешарски". А резултатите за България ще се пагубни", каза още Константинов. Лидерът на ГЕРБ допълни, че Дупница винаги е била сред първенците по резултати и не се съмнява, че така ще бъде и сега.

Пред присъстващите на срещата кметът на Дупница инж. Методи Чимев заяви, че през последните 9 години политическа партия ГЕРБ печели винаги изборите, но не бива да се чака друг да свърши работата сега. По думите му, апатията сред гражданите е един от най-големите проблеми, затова е важно да запознаем колкото е възможно по-голям брой хора с приоритетите на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и да ги убедим да упражнят своето право на глас. Чимев подчерта колко важни инфраструктурни и социални проекти се реализираха до момента в Дупница и предстои да се реализират благодарение на правителството на Бойко Борисов.

Областният административен секретар на ГЕРБ Емил Гущеров заяви: "Всеки един от нас, присъстващите, има своето място в обществения живот на града и може да допринесе за убедителния резултат на ГЕРБ."

Гущеров напомни, че за реализацията на един от големите проекти в Дупница е съдействала лично  Цецка Цачева. Благодарение и на нея днес е факт обновеният площад в града. "Тя има голям принос не само на национално ниво, а в частност и за града ни", бе категоричен той.

"Тези избори са изключително важни, защото от тях зависи просперитетът на България за следващите 5-10 години. "Орешарски 2" ще донесе катастрофа за страната ни и ние трябва да се противопоставим на това", каза още Гущеров. Пред присъстващите той подчерта, че без победа на тези избори за ГЕРБ, която може да носи отговорност и гарантира стабилност, развитието в България, в Дупница замира.

По време на събранието зам.кметът Красимир Георгиев подчерта колко е опасно България да попадне в една нестабилност и да не продължи своя евроатлантически път на развитие. "България се превръща в една нормална европейска държава. Да, далеч сме от европейските доходи, но се работи в правилната посока и подобренията се виждат", каза Георгиев. По думите му на тези избори сега се избира бъдещето ни и това на децата ни.

Красимир Георгиев обясни още колко е важна и какви плюсове носи за гражданите и фирмите Националната програма за саниране на многофамилни жилищни сгради и че Дупница също се възползва от нея. Той очерта и предстоящите проекти, по които работи Общината и предстои да се реализират.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов