Избрани Новини

Преглеждат възрастните хора в Сатовчанско

Това е вторият етап от Програмата "Забавно лято, грижовна есен“

За втора поредна година в селата Сатовча, Плетена, Кочан, Вълкосел и Слащен от община Сатовча  се провеждат специализирани медицински прегледи за възрастни хора. Прегледите са вторият етап от Програмата „Забавно лято, грижовна есен“, която се провежда на територията на община Сатовча със съдействието на кмета на общината д-р Арбен Мименов в партньорство с Фондация „BCause“ и Фондация „Направи добро – Александровска“ към Александровска болница с финансовата подкрепа на „Филип Морис България“ ЕООД, като част от инициативите на Филип Морис Интернешънъл за корпоративна социална отговорност за подпомагане на общности в различни тютюнопроизводителни региони и общини.

Вече прегледаха желаещите в Сатовча, Кочан, Слащен и Вълкосел. Днес прегледите продължават в село Плетена – за Плетена и съседните населени места. Прегледите ще се извършват от медицински специалисти: кардиолог, уролог, ортопед и ендокринолог в сградата на кметството и читалището.

Медицинските екипи ще извършват прегледи и ще консултират пациенти. За по-доброто консултиране пациентът трябва да носи налични медицински документи - епикризи, изследвания, становища и други.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)