Избрани Новини

Цветанов в Белица: ГЕРБ е единствената алтернатива в смесените региони

Ние не противопоставяме хората, заяви той

В райони със смесено населени като Белица ГЕРБ е единствената алтернатива, защото само ГЕРБ не разделя хората, не ги противопоставя, не чертае разделителни линии. Гласувайте с номер 17 в бюлетината за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, защото изборът ви ще бъде гаранция за сигурността на държавата. Това каза пред жителите на община Белица председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. По думите му, правителството на Бойко Борисов помага на общините, чрез обновяване на инфраструктурата и цялостния облик на населените места в страната. „След 20 години, благодарение на добрата политика на кабинета „Борисов“ в Белица вече е факт реконструкцията на пътя до Парка за танцуващи мечки. Реализирането на този обект вече е довел толкова много туристи, че този отрасъл да започне да се развива и тук, а това означава повече доходи за хората от Белица“, подчерта Цветанов. Той благодари на жителите на община Белица за подкрепата, която винаги са давали на ГЕРБ.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че за партията е чест и привилегия, че има възможност да издигне за президент такъв достоен човек като Цецка Цачева. „Уверен съм, че Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България, защото за нея каузата България е преди всичко. Силната й подкрепа ще бъде достойният човек и патриот вицеадмирал Пламен Манушев“, посочи още Цветанов.

Към хората от община Белица се обърна и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, която ги призова за подкрепа в предстоящите президентски избори за най-достойната и подготвена кандидатпрезидентска двойка – Цецка Цачева и Пламен Манушев. „ГЕРБ ясно отстоява националните интереси на България, работи в името на развитието на страната. Трябва да запазим вярната посока и България да продължи да следва своя европейски път на развитие”, каза Мария Габриел.

С жителите на община Белица се срещнаха и евродепутатите Андрей Новаков и Андрей Ковачев, областният координатор на ГЕРБ и народен представител  Даниела Савеклиева, народния представител Георги Андонов, независимият депутат Муса Палев и общинският ръководител на ГЕРБ Белица- Иван Стойчев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов