Избрани Новини

Муса Палев подкрепя кандидат-президентската двойка на ГЕРБ

Независимият народен представител гласува доверие на Цецка Цачева и Пламен Манушев в Белица

Независимият  народен представител Муса Палев  заяви категоричната си подкрепа за кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев по време на предизборна среща с жителите на община Белица. „Стабилността и сигурността на България са най-важните. Всички останали кандидати в президентската надпревара целят дестабилизация на страната ни, връщане назад в развитието ни” , каза Муса Палев.

Назависимият народен представител подчерта, че единствено при правителството на Бойко Борисов в Белица и в цялата страна се отпускат средства за големи и важни инфраструктурни проекти, за ремонти на училища, детски градини, изграждане на пречиствателни станции.

Муса Палев изрази убеждението си, че за да продължи развитието на България всички български граждани трябва да гласуват доверие на кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ с номер 17 в бюлетината. „Познавам лично Цецка Цачева. Тя е един достоен човек, изключителен професионалист. Като председател на Народното събрание Цачева най-добре познава законодателството в България. Вярвам, че Белица ще даде своя глас и бъдещият президент на България ще се казва Цецка Цачева, а вицепрезидентът ще бъде вицеадмирал Пламен Манушев”, заяви още независимият депутат.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов