Избрани Новини

Цачева в Бобов дол: Държавата работи и гарантира сигурността на всички български граждани

Тя обясни, че дебатът за бъдещето на България трябва да се води лице в лице с българските граждани

"Като президент ще работя за просперитета на държавата ни, за да може всеки човек, независимо къде в страната се намира, да може да живее достойно и да има сигурни доходи. Това може да се случи, ако България остане фактор на стабилност на Балканите и в Европа". Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Бобов дол. Тя обясни, че дебатът за бъдещето на България трябва да се води лице в лице с българските граждани. „По време на срещите си с хора в цялата страна винаги призовавам за разум и за мъдрост, защото само когато държавата е стабилна институциите работят. Централната власт трябва да работи в синхрон с местното управление, за да продължат да се развиват населените места в цялата страна“, подчерта Цачева.

Като свой приоритет кандидатът на ГЕРБ за президент заяви продължаването на реформата в образованието и в съдебната система. „От нас се очаква да бъдем политически активни и да не се поддаваме на манипулации. Държавата е на мястото си – правителството на Бойко Борисов провежда правилните политики и гарантира сигурността на гражданите. В момента България се ползва с доверие от Европа и европейската солидарност достига до всички региони на страната“, обясни Цецка Цачева. Тя подчерта, че е важно Националната програма за енергийна ефективност да бъде продължена. „Там, където вече са се възползвали от безвъзмездното саниране, хората ме спират и ми казват, че сметките им за ток намаляват, а жилищата им са много по-красиви и уютни“, посочи тя.

Цецка Цачева каза, че разчита на мъдростта на българските граждани, на хората с натрупан житейски опит, но и на младите граждани с активна позиция за бъдещето на страната. „Политическата апатия е най-големият ми опонент. Затова се обръщам към вас с молба да бъдете посланици на стабилността. Заедно можем да вдъхнем вяра на хората, че развитието на България зависи от техния избор. За тези от вас, които вече са решили, че ще подкрепят мен и вицеадмирал Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината, искам да заявя, че ние винаги сме работили и винаги ще работим в интерес на всички български граждани. Ние не делим хората“, категорична бе Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев обясни, че по Конституция президентът е държавник, олицетворяващ единството на нацията. „Като президент на България Цецка Цачева може да постигне това обединение. Тя има огромен потенциал като политик и държавник. Цецка Цачева знае как да направи така, че България да бъде мирна държава, уважавана сред партньорите ни в Европа“, подчерта вицеадмирал Манушев.

На срещата присъстваха Росица Борисова – общински координатор на ГЕРБ-Бобов дол, ръководството на ГЕРБ в Бобов дол и общински съветници.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов