Избрани Новини

Дежурни звена ще работят в изборния ден в окръжна и районна прокуратури

В Апелативната прокуратура във Варна под ръководството на прокурор ще работи дежурно звено на 5 и 6 ноември 2016 г.

Дежурни звена ще работят във всички 20 районни и 6 окръжни прокуратури в обхвата на Апелативна прокуратура във Варна. Дейността им ще бъде в изпълнение на указанията за организацията на работа и осъществяване на контрол за законосъобразност на прокуратурата при провеждане на избори и референдуми, утвърдени със заповед на главния прокурор на Република България Сотир Цацаров и по разпореждане на заместник главния прокурор при Върховната касационна прокуратура Борислав Сарафов, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна.

Сигнали за евентуално извършени престъпления във връзка с произвеждането на изборите и провеждането на референдума следва да се подават до дежурния прокурор в съответната районна прокуратура.

В Апелативната прокуратура във Варна под ръководството на прокурор ще работи дежурно звено на 5 и 6 ноември 2016 г.В деня на изборите и провеждането на референдума краят на работното време на дежурното звено в Апелативна прокуратура във Варна ще бъде един час след обявяване на края на изборния ден от ЦИК.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов