Избрани Новини

Цецка Цачева води пред ген. Радев в Пиринско при 27% обработени протоколи

На трето място в областта се нарежда Красимир Каракачанов, за когото са гласували 6 715 или 16.60%.

Кандидатпрезидентската двойка цецка Цачева-Пламен Манушев водят като резултат в Пиринско пред кандидатите на БСП, сочат данните на Централната избирателна комисия.

При обработени 27.35% от протоколите в областта 6.76% или 10 825 души са гласувалите за Цецка Цачева, срещу 24.03% или 9 719 за ген. Румен Радев, съобщи Дарик.

Междинните данни от преброяването показват, че на трето място в областта се нарежда Красимир Каракачанов, за който са гласували 6 715 или 16.60%.

Веселин Марешки печели 7.23% или 2 926 от доверието на гласоподатвателите, кандидатът на реформаторите - 7.63%, а Ивайло Калфин е събрал към момента 4.34%.

Кандидатът, подкрепен от ДПС - Пламен Орешарски, е събрал до момента едва 391 гласа или по-малко от един процент от доверието на избирателите.

Изборният ден вчера приключи спокойно и без сериозни нарушения. Служителите на звената на дирекция „Български документи за самоличност" в ОДМВР-Благоевград са издали 45 броя удостоверения на граждани с изгубени, откраднати или повредени лични карти, за да могат да упражнят правото си на глас.

От ОДМВР-Благоевград бе създадена организация за охрана на транспортирането



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов