Избрани Новини

"Be Active – Даваме повече“ идва и в Благоевград

Ученици и изявени спортисти ще играят футбол, баскетбол, волейбол и ще се забавляват с хитовете на формация 4D - Део, Лео, Рафи и Играта

Български спортен тотализатор организира събитие, част от кампанията „BE ACTIVE – ДАВАМЕ ПОВЕЧЕ“ на 15 ноември 2016 г. (вторник), от 12:00 часа в спортна зала „Скaптопара“ в Благоевград.

В спортния празник ще участват  учениците от Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“ и Национална хуманитарна гимназия „Св.св. Кирил и Методий“, както и изявени спортисти от регионалните местни клубове. Ще играят футбол, баскетбол, волейбол и ще се забавляват с хитовете на формация 4D - Део, Лео, Рафи и Играта.
„BE ACTIVE – ДАВАМЕ ПОВЕЧЕ“ с Део, Лео, Рафи и Играта е национална социално отговорна кампания на БСТ за насърчаване практикуването на повече спорт сред учениците и провокирането им да водят по-здравословен начин на живот. До момента в кампанията са се включили над 1300 ученици от София, Ямбол, Сливен, Бургас, Варна, Велико Търново и Шумен.

Инициативата ще продължи до 20 март 2017 г., като заедно с нея се провежда и национален ученически конкурс за видеоклипове „Be active-изирай се. Даваме повече!“.

За да се включат в конкурса, учениците трябва да записват видео клипове с послания към всички българи да спортуват повече и да дават съвети как да живеем по-здравословно. В изработването на видеото е необходимо да участва целия клас, след което да се качи във Фейсбук с хаштаг #Beactive и да се сподели на фейсбук страницата на конкурса. Най-добрите видеоклипове ще бъдат класирани и наградени със спортни награди за целия клас и училище – волейболна мрежа, баскетболен кош и маса за тенис.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов