Избрани Новини

Приемна на Комисията за защита от дискриминация ще се проведе в Симитли

Ще консултират граждани, които са били обект на дискриминационни действия

Открита приемна за граждани с регионалния представител на Комисия за защита от дискриминация ще се проведе в заседателната зала на Община Симитли, съобщават от пресцентъра на Общината.  
Регионалният представител на комисията  ще консултира граждани, които са били обект на дискриминационни действия в работата, на улицата, в училище, в общината, в здравното заведение,  в магазина, тези, които се чувстват с нарушени права заради недостъпна архитектурна среда или редица други практики на дискриминация  и им оказва методическа помощ при подаване на жалба.
Срещата е на 18.11.2016 г. /петък/ от 11:30 часа.  
Комисията за защита от дискриминация е специализиран орган, призван да провежда държавната политика в областта на равните възможности и равното третиране на всички граждани на територията на Република България. Различията между хората, основани на пол, раса, етнос, религия, обществено положение, както и на   какъвто и да било друг признак, не могат и не бива да стават причина  за неравенство, привилегии или каквито и да   било други прояви на нетолерантност.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов