Избрани Новини

Община Благоевград подкрепя малкия Валентин от Кюстендил

Благотворителен базар ще се проведе днес от 10 до 18 часа

Община Благоевград ще подкрепи и ще се включи в благотворителната кампания в помощ на Малкия-Голям Герой Валентин Зашев от Кюстендил. Той е само на три години, а вече води най-голямата битка - тази за живота си. Благоевград се обединява в негова подкрепа с  благотворителен базар , който ще се проведе на 19.11.2016 г. /събота/ от 10:00 до 18:00 ч. пред МОЛ Ларго.

Лекари установяват тежката диагноза – остра Б-клетъчна лимфобластна левкемия. За лечението на тригодишния Валентин Зашев са необходими 300 хил. евро, като по-голяма част от сумата е набрана до момента.

По време на благотворителния базар всеки може да си купи нещо, да хапне вкусен домашен сладкиш или да дари пари в поставените за целта кутии. Дечица протягат ръце на Валентин и ще изнесат благотворителен концерт, ще има популярни анимационни герои, с които специално нает фотограф ще снима малките им почитатели. И това не е всичко – през цялото време диджей ще осигурява приятна обстановка с любими песни.

Благотворителната акция ще продължи същия ден вечерта в Пиано бара, където се организира коктейл-парти. Там входните такси ще бъдат дарени за каузата. Картина от известен благоевградски художник ще бъде разиграна на търг.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)