77 двойки в Разлог се врекоха отново в любов и вярност - blagoevgrad.utre.bg

77 двойки в Разлог се врекоха отново в любов и вярност

20 ноември 2016, 11:09 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  Община Разлог

 • Снимка:
  Община Разлог

 • Снимка:
  Община Разлог

 • Снимка:
  Община Разлог

 • Снимка:
  Община Разлог

Те получиха брачни свидетелства и подаръци от кмета инж. Красимир Герчев

Двойки, които празнуват своите златни и сребърни сватби, се подписаха в летописната книга на Община Разлог и подновиха обетите си за брак, които са подписали преди 50 и 25 години. Те получиха брачни свидетелства и подаръци от кмета на Община Разлог инж. Красимир Герчев. Той им пожела да запазят този ден като незабравим спомен, да продължават да се обичат още дълги години и да се уважават, защото преди всичко са приятели, които споделят една съдба. „В навечерието на Деня на християнското семейство - 21 ноември, както и на коледните празници, вие се вричате отново един на друг, но този път до вас са вашите деца, а до някои от вас вече и внуци. Сега сте отговорни и за техните съдби. Бъдете все така добри хора и добри жители на община Разлог, защото заедно можем да постигнем още много за бъдещето на хората, на града и населените места в общината и в цяла България“ - каза инж. Герчев. Той и съпругата му Ирина бяха символични кумове на 23 златни и 54 сребърни двойки от община Разлог. Церемонията бе водена от Рени Рачева, директор на Обреден дом-Разлог.
По традиция златните юбиляри предадоха пита хляб и огън като символ на любовта и семейното огнище на сребърните двойки, а те от своя страна на представителите на най-младите семейства в общината - Тодор и Силвия Василеви.
След официалната част на тържеството инж. Герчев и съпругата му поведоха кумовото хоро, а Певческа фолклорна група с ръководител Тодор Прешелков поздрави всички юбиляри и гости на тържеството.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета