Избрани Новини

Даниела Савеклиева бе гост на празник на Пенсионерския клуб в Благоевград

Депутатът от ГЕРБ отпразнува с пенсионерите третия рожден ден на клуба

Народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията в Благоевград Даниела Савеклиева бе гост на тържеството на Пенсионерския клуб в благоевградския квартал „Еленово” по повод третия му рожден ден.

„Народният представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева е приятел на нашия клуб още от създаването му. Благодарение на нейните усилия в качеството й на председател на Общинския съвет успяхме преди години да получим помещение от общинската администрация, където се събираме и провеждаме различни събития. Тя е човек, който винаги се отзовава, когато имаме нужда от помощ”,  каза Павлина Теова, председател на пенсионерския клуб.

„На днешния хубав християнски празник – Деня на християнското семейство, и на вашия рожден ден, искам да изразя своята благодарност за всичко, което правите – въпреки трудностите, въпреки личните ви проблеми. От вас, нашите родители, баби и дядовци, се учим да градим здрави и сплотени семейства, да уважаваме традициите. Чрез вас откриваме силата на християнските ценности, които ни помагат да бъдем по-добри. В днешни празничен ден искам да ви пожелая здраве и дълголетие, да получавате много обич и внимание, защото ги заслужавате”, поздрави възрастните хора Даниела Савеклиева.

Тя подари за празника абонамент за следващата година на любимите на пенсионерите в жк „Еленово” печатни издания.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов