Избрани Новини

Представят автентични бутикови етно вина в разгара на Дните на младото вино

Само днес ценителите на бутикови и малко познати етно вина, ще могат да дегустират специално подбрани реколти, характерни за специфични географски ширини на различните народности, свързани и с историята на Пловдив. Събитието е част от Дните на младото вино, които започват на 21 ноември и привличат всяка есен винопроизводители и туристи от страната и чужбина. За първи път любителите на вино ще имат възможност да дегустират и  етно вина, някои от които са познати само на  експерти и почитатели на винения туризъм.
За първи път пловдивчани и гостите на Пловдив ще могат да  дегустират марково бутиково вино, направено от българско грозде, но по руска рецепта. Време е да променим представата си и за турските вина, казват познавачите на световното вино и съветват да го опитаме, за да ревизираме някои погрешни митове и да ни помогне да видим самите себе си по-добре.
Нужната доза феерия в тази специална вино вечер ще дойде с полъх от Италия. “Кажи ми од каде си, ќе ти кажам каков си“, казват приятели на Ethno house от Македония.  Очаквaме ви в Ethno house Plovdiv на днес на първата  “Вечeр на етно вината” в Дните на младото вино - 2016. Дегустациите започват в 18.00 ч.  Вход с покани или клубни карти. 


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов