Избрани Новини

Къщички за птици сътвориха малки разложани

Децата от трета група на ДГ "Незабравка“ работиха заедно със своите родители

Децата от трета група на ДГ „Незабравка“ при ОДЗ в Разлог и техните родители изработиха къщички за птици, които по-късно изрисуваха в най-различни картини. Инициативата е на учителките Л.Радева и К.Николова, които целят родителите да се включат по-активно в дейностите на детската градина и живота на децата им в нея. Съвременният живот налага учители и родители да обединят усилията си в името на децата, коментират от учебното заведение.
Това начинание поставя началото на проект, който бе наречен „Заедно учители, родители и деца“. Малчуганите придобиха знания за зимуващите птици след подготвена презентация от двете учителки, която бе представена в училищната занималня. Децата вече знаят от какво имат нужда птиците през зимния период от годината, за да оцелеят в студа и как да се грижат за тях.
Къщичките, изработени от децата и родителите им, вече красят двора на ДГ „Незабравка“ и са готови да посрещнат своите обитатели, а децата с нетърпение очакват да видят първите гости, за да помагат в грижата за тях.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов